VREI SA INCHIRIEZI O AUTORULOTA?

URMEAZA PASII DE MAI JOS

Despre tarife

Conform principiilor noastre, 100% transparență și 100% corectitudine considerăm că trebuie să știi din start anumite aspecte:
Din experiența noastră și nu doar a noastră, prin alegerea serviciilor de închirieri campere nu vei beneficia de un concediu ieftin. Poți găsi cu siguranță oferte mai ieftine all inclusive dar nu vei găsi cu siguranță la all inclusive farmecul pe care ți-l oferă concediul pe roți.
Ca să îți facem o ofertă cât mai corectă te rugăm să completezi formularul de contact. Prețurile diferă în funcție de perioadă, număr de zile, fost client Haihui, early booking, etc. Odată cu oferta noastră îți vom trimite și condițiile de închirieri autorulote pentru a-ți putea face o părere cât mai detaliată. De asemenea dacă autorulotele noastre nu vor fi disponibile în acea perioadă te vom direcționa către unul dintre partenerii noștri care are autorulote identice disponibile în acea perioadă.
Pe lângă tariful de închiriere care variază în funcție de perioadă, număr de zile, număr de persoane trebuie să știi că mai intervin anumite cheltuieli, unele fixe, altele varibile.
Igienizarea rulotei, consumabile (hârtie igienică solubilă, substanțe chimice pentru toaleta ecologică) 100 euro calculat la cursul bnr la data facturării.

Rezerva direct la numarul de telefon: 0784 424 484